Zahradou do kuchyně

Rostlinná kuchařka pro všechna roční období

Rostlinná kuchařka pro všechna roční období. Více než 150 lokálních, sezónních a rostlinných receptů z vypěstovaných nebo běžně dostupných surovin.

590 

Dostupnost: 3 skladem

Lokální. Sezónní. Rostlinná. Kuchařka Zahradou do kuchyně respektuje sezónnost surovin. Obsahuje také návody na uchovávání a zpracování potravin bez nutnosti vlastnit spoustu různých robotů a přístrojů. Do hry vrací tradiční postupy, jako je fermentace, zavařování, sušení nebo nakládání. Autorka se zaměřila na suroviny, které lze vypěstovat na zahrádce, sbírat v přírodě, jsou v ČR doma nebo jsou zde snadno dostupné (KPZ, farmářské trhy, obchody).

Autorkou kuchařky je Markéta Mikušíková, která ve Skryjích nedaleko Rakovníka pořádá oblíbené kurzy přírodního vaření. Výběr receptů kopíruje čtyři roční období s cílem maximální potravinové nezávislosti. Každý recept vedle návodu či ilustrační fotky obsahuje i náročnost a dobu přípravy, profi tipy na zpracování či využití zbytků nebo výběr surovin.

Hmotnost 1000 g

Nákupní košík
Přejít nahoru